Breakin’ Rotterdam

Breakdance in Rotterdam bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd met een expositie. Lloydscompany heeft zijn krachten gebundeld met DIG IT UP en icoon uit de breakscene, Maikel Walker. Met deze samenwerking brengen wij een ode aan de dansvorm en alles daaromheen: muziek, locaties en kleding.

 

In Bibliotheek Rotterdam is de expositie tot 28 februari 2021 te zien.

 

Ook zijn de beelden en video’s online te bekijken in onze online expo en Beeldbank. Klik hier om naar de online expo en beeldbank te gaan.  

Over de Breakin’ Rotterdam Expo

Rotterdam kwam in 1980 voor het eerst in aanraking met breakdance. Met 40 jaar beoefening heeft Rotterdam een rijke geschiedenis als het gaat om breaking. Niet alleen komen wereldkampioenen Paolo Nunes en Menno Van Gorp uit Rotterdam maar ook het wereldbekende event Internatonial Breaking Event en het Hiphophuis hadden hier hun oorsprong.

Breakin’ Rotterdam kijkt terug op 4 decennia, die elk een generatie vertegenwoordigt met unieke moves, oefenplekken en boegbeelden.

Agenda Breakin’ Rotterdam
Naast de expositie in de Bibliotheek die tot 28 februari te zien is, is er op 28 februari 2021 ook een event, met live-optredens, muziek en talkshows.

Breakin’ Rotterdam in de 80s&90s
Datum: tot februari 28, 2021
Locatie: Theater Bibliotheek Rotterdam