Redouan Hergelink is als 15-jarige jongen begonnen als b-boy en is zich daarna verder gaan ontwikkelen op Albeda Dans College, dit voor een meer allround danservaring. Hij heeft onder andere meegedaan aan: Ultimate Dance Battle(tv), Isabelle Beanart(tour), So You Think You Can Dance(tv &t our), Sky the musical, beauty and the beast(tour). Verder heeft hij diverse  workshops gegeven o.a. in Frankrijk, België, Italië, China, Turkije, Duitsland en Japan en opgetreden in verschillende producties. Hij is gespecialiseerd in het fuseren van verschillende stijlen en dat vervolgens eigen te maken.  

Redouan:
“Ik wilde dit pad bijna loslaten, ik was mijn plezier verloren. Dankzij Jade (zakelijk leider bij Lloydscompany) heb ik toch de kans gekregen om te kijken of het makersproces iets voor me zou kunnen zijn. En ik begrijp nu steeds meer waarom mijn plezier weer terugkomt in dans, mijn liefde voor dans zit namelijk in de vrijheid van creatie. En het 
durven aan te gaan van de vraagtekens die in mij bevinden” 

Waarom heb je gekozen voor begeleiding door Lloyd(scompany)?
Redouan: “De reden waarom ik bij Lloydscompany zit is, omdat ik voel dat ik welkom ben en mag vallen in m’n proces en gerespecteerd blijf in wie ik ben”. 

Redouan zal dit jaar onderzoek doen naar het maken van zijn eigen film, onder begeleiding van Lloydscompany. 

Ben je benieuwd naar zijn bevindingen?

Volg Redouan dan op Instagram, klik hier. 

En/of volg Redouan op Youtube, klik hier.