NIEUWS

Meet the maker: Ibrah Jackson

Meet the maker: Ibrah Jackson

Ibrah is een jonge choreograaf met Roots in Uganda. Lloydscompany begeleidde hem bij zijn voorstelling Until the Quiet Comes, waarmee hij onder andere op Breakin’ Convention speelde. De komende twee jaar spreidt hij zijn vleugels in Europa, waar hij voor het programma Attitudes in zes landen zal spelen.

read more
Lloydscompany zoekt bestuurslid

Lloydscompany zoekt bestuurslid

Stichting Lloydscompany is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Stichting Lloydscompany uit Rotterdam verbindt hiphop en theater. Wij maken dansvoorstellingen en begeleiden de volgende generatie hiphopmakers en slaan de brug tussen de straat en het podium.

read more
One Night’s Dance

One Night’s Dance

One Night’s Dance (OND) is een jaarlijks talentontwikkelingsproject voor dansmakers in het beginstadium van hun carrière. Het project bestaat al jaren, maar de aanpak en vorm van het project heeft in de loop van de tijd al meerdere veranderingen ondergaan om te blijven inspelen op de vraag: wat is een makerspraktijk anno nu? Binnen dit project onderzoeken de jonge professionals wat makerschap voor hen kan betekenen. Voor Lloydscompany en Dansateliers is het een kans om toekomstige makers in huis beter te leren kennen en hun netwerk onder jonge professionals te verbreden.

read more