ARCHIEF

UNBREAKABLE

UNBREAKABLE

In a combination of heartfelt play, a mix between traditional South-African street dance (pantsula) and ‘bone breaking’, Afro house, Amapiano beats, humor and impressive visuals, the Soweto Skeleton Movers from South-Africa will tell their personal stories that put their Unbreakable spirit to the test. Despite many setbacks and bad temptations that cross their path, these dancers are “unbreakable”.

read more
UPDATE AMIRA 2019-2020

UPDATE AMIRA 2019-2020

Amira is afgereisd naar Marokko om op onderzoek te gaan voor haar Urban Arts Talent Project vanuit Fonds voor Cultuurparticipatie. Bekijk nu haar eerste vlog.

read more
Begeleiding Amira al Rawi 2019-2020

Begeleiding Amira al Rawi 2019-2020

Projectperiode: 01 okt 2019 ⁠t/m 01 nov 2020 LloydsCompany begeleidt Amira Al Rawi in haar Urban Talents Traject van Fonds Cultuurparticipatie. Amira is een gedreven jonge danseres en theatermaker. In het Arabisch betekent ‘rawi’ de verhalenverteller en daar doet...

read more
One Night’s Dance

One Night’s Dance

One Night’s Dance (OND) is een jaarlijks talentontwikkelingsproject voor dansmakers in het beginstadium van hun carrière. Het project bestaat al jaren, maar de aanpak en vorm van het project heeft in de loop van de tijd al meerdere veranderingen ondergaan om te blijven inspelen op de vraag: wat is een makerspraktijk anno nu? Binnen dit project onderzoeken de jonge professionals wat makerschap voor hen kan betekenen. Voor Lloydscompany en Dansateliers is het een kans om toekomstige makers in huis beter te leren kennen en hun netwerk onder jonge professionals te verbreden.

read more
Yentl’s reis naar Los Angeles 2022

Yentl’s reis naar Los Angeles 2022

Yentl Kollau doorloopt het Urban Talents Traject van Fonds voor Cultuurparticipatie onder de vleugels van Lloydscompany, als onderdeel van haar traject reisde zij naar Los Angeles.

read more
UPDATE YENTL 2022

UPDATE YENTL 2022

Yentl is een gedreven, gemotiveerde creative met een duidelijk beeld voor ogen. Ze werkt hard voor haar doelen en gaat binnenkort naar Los Angeles. Lees hier waarom zij naar LA gaat.

read more