Video en foto’s door Christopher Smith

Yentl Kollau doorloopt het Urban Talents Traject van Fonds voor Cultuurparticipatie onder de vleugels van Lloydscompany.

Voor dit traject verdiept zij zich in de mogelijkheden die dans en film bieden, daarom is zij afgelopen maand afgereisd naar Los Angeles. Hier heeft zij coaching gekregen van Jaja Vankova en Kid Boogie en heeft zij video’s gecreëerd die zij aan het einde van haar traject zal presenteren💥

Yentl over haar verblijf in Los Angeles:
“Het was een bijzondere reis met veel mooie en waardevolle ervaringen. Tijdens mijn verblijf in Los Angeles heb ik meerdere coaching sessies met Jaja Vankova en Kidboogie gehad. Hierin lag de focus op popping, robot en animation. We gingen dan aan de slag met zowel de technieken en stijlen als met de cultuur en geschiedenis ervan.”

“In deze sessies kon ik veel vragen stellen. En met hen in gesprek over stappen die ik zou kunnen en willen zetten als creative op korte en lange termijn.”

“Naast deze 1-op-1 sessies heb ik kunnen trainen met studenten van Kidboogie en andere dansers in LA. De andere dagen was ik daar op pad om te filmen voor de dansvideo’s die ik deze zomer zal releasen.”

“Alles bij elkaar maakt dat ik veel heb kunnen leren en waardevolle informatie heb verzameld in een korte tijd.”