Begeleiding Yentl Kollau 2022

Yentl Kollau

Foto door Elise Latour

Onlangs is Yentl Kollau begonnen met haar Urban Talents traject  van Fonds voor Cultuurparticipatie onder de vleugels van Lloydscompany.

“Ik wil mij verdiepen in de mogelijkheden die dans en film bieden. Film is voor mij een relatief nieuw terrein. Door deze twee disciplines te combineren wil ik verhalen vertellen waarvan ik vind dat ze gezien mogen worden in onze maatschappij. Lloydscompany zal mij tijdens mijn ontwikkelingstraject artistiek, productioneel en zakelijk ondersteunen. Ik heb Lloyd leren kennen via de battle scene en in het verleden ook mogen samenwerken met hem. Door deze positieve ervaringen en de aanwezige kennis, het netwerk en de ervaring van de company om dansers & opkomende makers succesvol te begeleiden, heb ik Lloydscompany benaderd. Ik kijk ernaar uit om mijn artistieke signatuur verder te ontwikkelen en video’s te maken waarbij dans op een artistieke manier centraal staat om maatschappelijke thema’s in beeld te brengen. Hiermee hoop ik anderen te inspireren en verbinding te creëren.”

UPDATE YENTL 2022

UPDATE YENTL 2022

Yentl is een gedreven, gemotiveerde creative met een duidelijk beeld voor ogen. Ze werkt hard voor haar doelen en gaat binnenkort naar Los Angeles. Lees hier waarom zij naar LA gaat.